Nataša Bezić - "Izložba u izlogu"  od 18. 10.  do  08. 11. 2015. godine


Kroz "Izložbu u izlogu" predstavljamo vam Natašu Bezić, slikaricu iz  Buja, koja se ovom prilikom predstavlja sa 11 svojih radova, uglavnom akrila na platnu velikog formata.  Izloženi radovi predstavljaju različite faze i tematske interese umjetničinog rada kao što su:  Leptiri, Let dance, Personal area of grey, Houses. Bez obzira radilo se o apstraktnom ili figurativnom prikazu teme i motiva, svim ovim radovima je zajednička visoka likovna i umjetnička kvaliteta, puna svježine i optimizma.

O dosezima i kvaliteti radova Nataše Bezić dovoljno govori i njen izbor u projekt "Saatchi Screen" gdje su ju kustosi ove galerije uvrstili među odabrane autore od ukupno prijavljenih 16.000 autora iz cijelog svijeta. Odabrani radovi projicirali su se na ekranu visoke rezolucije na drugom katu prestižne Saatchi Gallery u Londonu.

Za vrijeme trajanja ove izložbe svi radovi su ponuđeni na prodaju po promotivnim cijenama, što je svakako veoma povoljna prilika za sve one koji svoj dom žele oplemeniti nekim od radova ove umjetnice, pogotovo zato što za ponuđenu cijenu dobivate vrhunsko likovno djelo čija će vrijednost , u što smo duboko uvjereni , samo rasti.